Ikhtiar Kanser Payudara / Breast Cancer dengan Vivix Shaklee

Ikhtiar Kanser Payudara / Breast Cancer dengan Vivix Shaklee

August 19, 2016 Testimoni 0
vivix shaklee atasi kanser payudara

Hari ini saya ingin kongsikan testimoni ikhtiar Kanser Payudara / Breast Cancer dengan Vivix Shaklee.

kanser payudara

Jom baca lebih lanjut mengenainya:

Pada Oktober 2006, saya telah disahkan menghidap Kanser Payudara. Menjalani pembedahan membuang benjolan payudara sebanyak 2 kali dan telah menjalani kemoterapi, terapi biologi (herceptin), radiasi dan histerektomi. Setelah selesai menjalani kemoterapi, saya mula mengambil Nutriferon Shaklee, Vitalea, Ostematrix dan Sustained Release Vita-C dan VIVIX bermula 6 bulan sebelum pemeriksaan susulan terakhir saya. Ketua Pakar Pembedahan Onkologi di Breast Department, Moffitt Cancer Center, Tampa Florida mengatakan hasil ujian darah saya sangat baik!

.
Saya bertanya jika saya ada kemungkinan untuk pulih sepenuhnya dari kanser payudara ini. Doktor kata ‘tidak’ namun terdapat satu bahan yang didapati untuk mengubati kanser payudara. Mereka berpendapat bahan ini akan mencegah berulangnya kanser payudara dan juga kanser prostat. Moffitt baru sahaja tersenarai sebagai penerima geran satu juta dolar bagi percubaan klinikal bahan ini.

Bila saya bertanya “Apakah bahan itu?”, doktor menjawab ia adalah RESVERATROL. Saya terus menjawab saya telah mengambil Shaklee Vivix (Resveratrol) selama 6 bulan. Doktor kelihatan sangat terkejut dan berkata “Awak adalah orang pertama yang saya lihat mempunyai kesan yang sangat bagus dengan resveratrol. Saya akan meminta awak untuk terlibat dalam ujikaji”.

Sekiranya geran diluluskan saya sangat teruja dapat membantu Susan B. Komen Foundation dalam kajian ini. Pengambilan VIVIX, Nutriferon dan suplemen lain telah menghilangkan ketakutan saya terhadap kanser dan mencegah berulangnya dari berlaku kanser.

Barbara W, Seminole, FL 9/17/2009

kanser payudara vivix shaklee

—————————————

Bagaimanakah RESVERATROL dalam VIVIX membantu?
Resveratrol dapat menghalang sel kanser dari merebak dan menggalakkan proses membunuh sel-sel yang tidak normal dalam badan.

Resveratrol terbukti mampu mencegah penyakit kanser termasuk kanser payudara, kanser usus, kanser ovari, kanser paru-paru dan tiroid.

Menurut kajian terbaru yang dibuat oleh Universiti of Missouri pada Oktober 2013, lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama VIVIX) dan terapi berbanding dangan terapi sahaja.

Lihat lebih lanjut tentang testimoni ikhtiar Kanser Payudara dengan Vivix Shaklee

 

kanser payudara vivix shaklee 2

 

kanser payudara vivix shaklee 3

 

Anda boleh baca

Testimoni Vivix Shaklee 

Kelebihan Vivix Shaklee 

Vivix Shaklee 

Keistimewaan Vivix Shaklee

Ramuan Vivix Shaklee

Mekanisme Vivix Shaklee

Diabetes 

Kanser 

Gout 

Nephrotic Syndrome

 

 

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Untuk konsultasi produk dan harga hubungi

logo-onsihat3

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *