SIJIL HALAL SHAKLEE 2018 DIIKTIRAF JAKIM

SIJIL HALAL SHAKLEE 2018 DIIKTIRAF JAKIM

October 21, 2018 Info Global 0
shaklee halal diiktiraf halal jakim

Assalamu’alaikum.

Kepada semua pengguna dan bakal pengguna Shaklee terutamanya yang beragama Islam. Mungkin ada yang masih tertanya-tanya tentang status halal kesemua produk Shaklee ini.

Untuk makluman, kesemua produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia telah mendapat kelulusan halal daripada negara pengeluarnya iaitu Islamic Services of America (ISA) yang terletak di Iowa, USA. Pihak JAKIM mengiktiraf produk-produk yang telah disahkan halal oleh pihak ISA.

Sijil Halal Shaklee 2018

sijil halal shaklee 2018 shaklee products malaysia halal certification iktiraf jakim

Persoalan tentang Sijil Halal Shaklee 2018 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia acapkali diutarakan sekiranya ingin mendapatkan produk Shaklee (✿◠‿◠) Alhamdulillah ini menunjukkan bahawa wujudnya kesedaran berkenaan pentingnya kesahihan produk itu halal atau sebaliknya oleh pengguna sebelum mengambil sebarang produk kesihatan untuk tubuh badan kita.

Di Malaysia, sedia maklum JAKIM Malaysia adalah badan bertauliah yang diberi tanggungjawab mengawal selia dan meluluskan kehalalan tidak kira apa produk sekali pun yang akan diguna pakai oleh umat Islam terutamanya di MALAYSIA.

Alhamdulillah versi terkini Sijil Halal Shaklee 2018 oleh Islamic Services of America (ISA) diiktiraf JAKIM Malaysia yang telah dikeluarkan bertarikh 12 September 2018 kini boleh didapati di laman web rasmi Shaklee Malaysia.

Islamic Services America (ISA) adalah suatu badan yang mengawal selia status Halal di Amerika dan mendapat pengiktirafan oleh JAKIM. Boleh rujuk di web ini untuk mengetahui badan-badan halal antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIMhttp://www.halal.gov.my/v4

Status Halal Senarai Badan Luar Negara Diiktiraf Jakim

Senarai Badan Luar Negara Diiktiraf – Senarai Terkini 2018 Muat turun/Download

Selain mendapat sijil HALAL, produk Shaklee juga terbukti SELAMAT DAN SEMULAJADI dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) / Facebook KKM

 

Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Vitamin Shaklee?
Hubungi Saya, Nur Sumiran melalui SMS/Call/ Whatsapp ke +6017-7319335

whatsapp now

Saya adalah Stokis/ Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia. Konsultasi ekslusif percuma serta panduan lengkap pengambilan vitamin/suplemen Shaklee atas setiap pembelian melalui saya.

Jangan beli produk/vitamin shaklee melalui e-commerce seperti Lazada, 11streets, Mudah.my dan sebagainya. Ini kerana anda tidak akan mendapat konsultasi dan panduan yang lengkap dari mereka. mereka hanya sekadar menjual.

Untuk lebih mudah dan cepat, anda juga boleh membuat pembelian terus di Esell tanpa melalui saya. Pembayaran boleh menggunakan kad debit atau kad kredit. KLIK Esell di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara pembelian melalui Esell. Setelah itu anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan Konsultasi dan panduan.

ESell Shaklee online order now

Hubungi:

Nur Sumiran
SID No: 911481
Whatsapp : +6019-729 1154

Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *