Testimoni Vivix Shaklee Sirap Shaklee

testimoni vivix shaklee sirap shaklee

Alhamdulillah ramai sangat yang dah rasa kesan ambil Vivix Shaklee ni. Antara produk Shaklee, Vivix ni sebotol RM503. Murah ke mahal? Jom kita selidik dulu ramuannya. Muscadine grapes, lobak ungu, elderberry dan Japanese knotweed ni susah nak jumpa senang cerita jarang sampai di Malaysia ni.

Shaklee juga menjalankan penyelidikan menelan jutaan ringgit. The Shaklee Telomere Research Landmark study II yang dijalankan oleh Shaklee membuktikan pengambilan supplemen yang konsisten (Vitalizer, Vivix and Cinch) setiap hari selama 5 tahun dapat mengurangkan kadar pemendekan TELOMERE sebanyak 40%!. Kajian ini bukan main-main. Shaklee telah bekerjasama dengan Dr Elizabeth Blackburn pemenang The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2009 yang menemui bagaimana kromosom dilindungi oleh telomeres dan enzim telomerase.

Produk Shaklee ni tak semua harga beratus, contohnya zink RM35 je dan jadi rebutan walau kat farmasi sana banyak je produk zink lain tapi nak juga cari zink shaklee. Alfalfa, herblax, ginger, garlic, lecithin, ostematrik contohnya bawah rm60, Vitamin C, Vitalea, Gla complex tak sampai pun RM100. Tapi ramai juga yang tak boleh nak telan kapsul atau tablet, jadi pilihan terbaik Vivix 😃.

Jom kita tengok antara testimoni di bawah ni. Jika sebelum ni 12k setahun untuk rawatan, wah lagi mahal sangat kan, alhamdulillah Vivix Shaklee membantu hidup lebih sihat dan selesa. Syukur. Vivix rm503 sahaja sebulan. Setahun 6k. Jimat 6k. Boleh simpan pergi umrah. Tapi bila join ahli lagi banyak manfaatnya.

Buah pinggang

Testimoni penapis buah pinggang bocor vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni protein dalam air kencing vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni protein dalam air kencing vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni buah pinggang rosak vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni buah pinggang rosak vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni kencing berbuih jomvitamin 0177319335

Testimoni buah pinggang rosak vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni buah pinggang rosak vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Diabetes / kencing manis / bacaan gula dalam darah tinggi

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

“Ini customer saya sendiri dari Brunei…. mula2 beliau memang agak ragu-ragu untuk beli Vivix ni… tapi selepas saya berjaya yakinkan beliau, beliau akhirnya bersetuju…

dan yang paling saya happy adalah apabila beliau whatsapp saya semula dan sampaikan khabar gembira yang beliau semakin sihat & sangat banyak improvement kepada kesihatan beliau…

semoga dapat bantu lebih ramai orang untuk hidup lebih sihat dengan Shaklee & Vivix…”

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Alhamdulillah Acik pengamal Vivix dah lebih 3tahun selain vitamin-vitamin lain. Suami Acik ni ada kencing manis tapi doktor belum berikan ubat hospital.
Kawal makan dan ambil vitamin.

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

“Ini testimoni pembeli Vivix Shaklee pertama Kak SS.
Mak saudara Kak SS sendiri. Masa ni baru beberapa hari berani share kebaikan Vivix di Facebook.
Asalnya jari kaki tu doktor nak potong. Anak dia cepat-cepat beli Vivix daripada Kak SS.

Alhamdulillah, dengan izin Allah Taala luka cepat kering sampai doktor pon terkejut sebab dia adalah pesakit kencing manis kronik.

Sekarang dah masuk botol ke 4 minum Vivix.

Semoga bermanfaat untuk semua” – kak Sarimah Salleh

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

“Ada nampak beza tak? Kurus sebab kencing manis. Bila konsisten vivix, kencing manis makin turun, pipi makin naik tembam semula.

Asalnya tuan badan degil taknak ambil sebarang ubat spital mahupun suplimen. Bila tengok sendiri paras bacaan gula, sendiri insaf dan mula ambil ubat hospital, dalam masa sama ambil vivix.

Tapi lama-lama tinggalkan ubat hospital sebab ada kesan mengantuk. Tuan badan kerja sebagai pemandu lori, can’t afford to take a risk. So, stop ubat, teruskan vivix je.

Paras bacaan gula sebelum pengambilan vivix :

19 Sept – 16.6

30 Sept – 18.9 (bacaan tak puasa)

Selepas pengambilan vivix :

18 Okt – 11.3

10 Nov – 7.7 ”

– Zam Zarina, Pahang

 Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Testimoni kencing manis diabetes 0177319335 jomvitamin onsihat

Fibroid dan Cyst

Testimoni fibroid kulit cantik

Testimoni fibroid mengecut fibroid hilang kulit cantik

Testimoni cyst dah hilang kulit cantik

Testimoni cyst dah hilang kulit cantik

Gout

Testimoni sakit gout ubat gout vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni sakit gout ubat gout vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni sakit gout ubat gout vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Testimoni sakit gout ubat gout vivix shaklee jomvitamin 0177319335

Berhenti merokok

Testimoni berhenti merokok bahaya merokok ubat rokok onsihat 0177319335 vivix shaklee

Testimoni berhenti merokok bahaya merokok ubat rokok onsihat 0177319335 vivix shaklee

Testimoni berhenti merokok bahaya merokok ubat rokok onsihat 0177319335 vivix shaklee

Testimoni berhenti merokok bahaya merokok ubat rokok onsihat 0177319335 vivix shaklee

Testimoni berhenti merokok bahaya merokok ubat rokok onsihat 0177319335 vivix shaklee

Testimoni berhenti merokok bahaya merokok ubat rokok onsihat 0177319335 vivix shaklee

Strok/ Angin ahmar / Tekanan darah tinggi Testimoni sakit strok angin ahmar tekanan darah tinggi onsihat jomvitamin 0177319335 vivix shaklee

Testimoni sakit strok angin ahmar tekanan darah tinggi onsihat jomvitamin 0177319335 vivix shaklee

Testimoni sakit strok angin ahmar tekanan darah tinggi onsihat jomvitamin 0177319335 vivix shaklee

Testimoni sakit strok angin ahmar tekanan darah tinggi onsihat jomvitamin 0177319335 vivix shaklee

Testimoni sakit strok angin ahmar tekanan darah tinggi onsihat jomvitamin 0177319335 vivix shaklee

Vertigo

Testimoni sakit kepala vertigo sakit telinga kepala melayang onsihat 0177319335

Testimoni sakit kepala vertigo sakit telinga kepala melayang onsihat 0177319335

Testimoni sakit kepala vertigo sakit telinga kepala melayang onsihat 0177319335

Kesihatan jantung

Testimoni kesihatan jantung sakit jantung onsihat 0177319335

Testimoni kesihatan jantung sakit jantung onsihat 0177319335

Testimoni kesihatan jantung sakit jantung onsihat 0177319335

Testimoni kesihatan jantung sakit jantung onsihat 0177319335

Kanser

testimoni sakit kanser perut vivix shaklee onsihat 0177319335

testimoni sakit kanser prostat vivix shaklee onsihat 0177319335

Tibi

testimoni tibi batuk berdarah 0177319335

testimoni tibi batuk berdarah 0177319335

Kesuburan / kesihatan

testimoni kesuburan vivix shaklee 0177319335 onsihat

testimoni kesuburan vivix shaklee 0177319335 onsihat

testimoni kesuburan vivix shaklee 0177319335 onsihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *